Du er her: 

Menighedsrådsvalg 2020

Vil du være med til at bestemme, hvad din kirke kan og skal kunne tilbyde sin menighed, så er det nu, du skal slå til. For i år er der menighedsrådsvalg.

Din sognekirke ledes af et menighedsråd, der er en forsamling af frivillige, der alle brænder for kirkens liv og vækst. At være en del af et menighedsråd er spændende, men det kan også til tider være hårdt arbejde, der kræver tid og omtanke. For det er menighedsrådet, der står for den lokale kirkes ledelse. Det er menighedsrådet, der er arbejdsgivere for kirkens ansatte undtagen præsterne. Det er menighedsrådet, der står for, at kirkens økonomi ledes ansvarligt. Det er også menighedsrådet, der -gerne sammen med andre frivillige – er med til at sætte visioner for kirken.

Der er masser af opgaver, der skal løses, men det er sjovt, og man kommer til at stifte mange nye bekendtskaber.

 

  • Er du god til at kommunikere, så er menighedsrådet noget for dig. Så kan du være med til at gøre din kirke mere synlig og relevant for dens medlemmer
  • Er du ung og fuld af gode ideer? Så kan du være med til at gøre kirken mere vedkommende for ungdommen.
  • Vil du afprøve dine ledelseskompetencer, så kan det være, du skal formand eller kontaktperson.
  • Har du forstand på det bygningstekniske, eller har du håndværksmæssige kompetencer? Så kan det være, funktionen som kirkeværge er noget for dig.
  • Er du god til tal - til at gennemskue regnskaber? Måske skal du være kasserer.
  • Har du gode sociale kompetencer? Så kan du bruge dem i menighedsrådet, når vi tager på sogneudflugter, konfirmandture og meget andet. Menighedspleje er en vigtig del af menighedsrådets arbejde.
  • Eller har du en kompetence, som vi måske slet ikke er klar over, vi har brug for? Så bliv en del af menighedsrådet.

 

Mød op på valgforsamlingen i det sogn, hvor du har hjemme.

 

Valgforsamlingen finder sted i uge 38.

Del dette: