Du er her: 

Klar til genåbning

Efter to måneders nedlukning kan vi igen mødes og fejre gudstjeneste. Det bliver dejligt igen at kunne mødes, selvom det naturligvis bliver lidt anderledes end det var før nedlukningen; der er stadig en smitterisiko, som vi skal tage højde for.

For det første er der det med afstanden, som vi alle efterhånden har fået lært os. Vi har vægtet højt, at vi skal have mulighed for at synge og derfor skal der være minimum 2 meter mellem os i kirken.

I 4 af vores kirker er der plads nok til at vi regner med, at alle der kommer kan blive lukket ind, selv med de nuværende krav til afstand.

Desværre er der med de krav i Randerup, Sdr. Skast og Hjerpsted kirker så få pladser, at vi kan forvente flere kirkegængere end der er pladser. Derfor vil vi have mulighed for at drøfte, hvordan vi griber det an, inden vi igen holder gudstjeneste i disse tre kirker. Vi regner med, at der vil være gudstjenester igen i juli.

Mht. altergang arbejder vi på at finde den løsning der passer bedst her hos os og vi regner med, at der pinsedag vil være altergang.

Da hynderne på bænkene udgør en smittefare er de fjernet og det er derfor en god idé at medbringe egen pude til at sidde på.

Vi glæder os til at se jer

Del dette: